Prima pagina » Despre noi

Infiintata in 1999, S.C. SILVANIAPRINT S.R.L. a reusit sa evolueze de la o mica afacere de familie la o companie de talie nationala, acoperind o gama extrem de variata de produse si servicii tipografice.

Societatea are sediul principal la Jibou, iar punctul de lucru in Zalau unde dispunem de un spatiu generos de productie si depozitare a materiei prime.

Calitatea produselor noastre este sustinuta de tehnologia de ultima generatie detinuta de societate, de softul personalizat folosit pe intregul parcurs tehnologic, de la comanda pana la distributie, precum si de personalul de specialitate de care dispunem.

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri si pentru a raspunde dinamicii pietei, societatea noastra dispune de o retea de centre de preluare a comenzilor si agenti de vanzari cu acoperire in intreaga tara. Toate acestea ne permit sa dezvoltam si sa mentinem cu clientii nostri parteneriate reciproc avantajoase, in care accentul este pus pe profesionalism, promptitudine si cele mai inalte standarde calitative.

Misiunea noastra este de a veni in intampinarea clientilor cu o atitudine deschisa si cu solutii viabile, in care calitatii deosebite sa ii corespunda cele mai atractive preturi. Gama larga de produse si servicii tipografice pe care o punem la dispozitia clientilor este in continua adaptare la cerintele tot mai exigente ale pietei. Pe langa formularele tipizate personalizate (facturi, chitante, avize de insotire a marfii, fise de magazie, diverse registre etc.) punem la dispozitia clientilor posibilitatea de a comanda produse tipografice color de inalta calitate (reviste, brosuri, flyere, carti, calendare, carti de vizita, mape de prezentare).

In acesti ani de experienta, realizarile noastre au atras un numar mare de clienti, alaturi de care am evoluat si ne-am dezvoltat afacerea astfel incat astazi putem raspunde celor mai exigente cerinte calitative.

Pentru succesul afacerii dumneavoastra alegeti Tipografia S.C. SILVANIAPRINT S.R.L..