Prima pagina » Detalii livrare

Livrarea se face prin firma de curierat FAN COURIER, are acoperire nationala, astfel ce se fac livrari oriunde pe teritoriul Romaniei. Ne rezervam dreptul de a contacta telefonic si/sau prin email clientii pentru confirmarea comenzilor.

La produse existente pe stoc, coletul va fi trimis în aceeasi zi lucratoare, daca comanda a fost lansata pana la ora 14.00 sau a doua zi (imediat lucratoare).

Destinatarul va primi coletul in 24-48 ore (zi lucratoare) de la data confirmarii comenzii. Acest termen de livrare se poate prelungit în cazuri exceptionale sau în conditii meteo extreme.

Prin intermediul acestui serviciu, coletul îl veti primi direct de la agentul de curierat, pe baza cartii de identitate, sau dupa caz, la persoana juridica, cu stampila unitatii.

Cheltuielile de transport prin curierat vor fi dispuse pe pagina de comanda, inainte de finalizarea comenzilor.

Produsele comandate conform conditiilor de livrare de mai sus, vor fi ambalate corespunzator pentru transport indiferent de serviciul ales si vor fi insotite obligatoriu de factura fiscala în original.

Taxa de livrare este de 25 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 lei, livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei. Pentru localitatile din afara retelei de curierat, costul livrarii difera in functie de zona geografica (puteti verifica zona aici).