Prima pagina » Tipar offset plan

Tiparul offset utilizeaza sistemul CMYK, prelucrarea celor patru culori de baza necesare procesarii imaginii in tipar facandu-se pe baza principiului rasterizarii, este una din cele mai raspandite tehnici de imprimare si consta in transferul cernelei tipografice de pe placa tipografica pe hartia de tipar.

Tiparul offset plan este cel mai des întâlnit ca si tehnica si tehnologie, pe masinile plane se realizeaza tiraje mici si medii la standarde de calitate exceptionale.

Utilajele noastre marca Heidelberg SM 52 – 4 grupuri de culoare; format 50×35 cm si Heidelberg PM 52 – 2 grupuri de culoare; format 50×35 cm au capacitate de productie ce permite realizarea comenzilor intr-un timp redus de executie dar care ne ajuta sa realizam lucrari de calitate.

Suporturile pe care se poate realiza sunt foarte variate, de la hartie offset, dublu cretata, autocolant, hartii si cartoane speciale intr-o mare varietate de culori si texturi.

Pentru a oferi un aspect placut materialelor tiparite se recomanda lacuirea cu lacuri de protectie. Acestea pot fi:
– Lac UV – poate fi aplicat total sau selectiv. Aplicarea selectiva se face serigrafic, motiv pentru care se vor evita liniile mai subtiri de 1 mm.
– Lac offset mat – lucrarile tiparite capata un aspect mat si sunt rezistente la zgâriere.
– Lac offset lucios – confera luciu si protectie tipariturilor si devin mai rezistente la zgâriere.