Prima pagina » Notes-uri, agende, calendare

Fie ca vorbim despre agende, notes-uri sau calendare in egala masura reprezinta o modalitate practica si eficienta de promovare a companiei, produselor sau serviciilor companiei.

Agendele si calendarele pot fi utilizate in scopuri promotionale sau de fidelizare intre companii partenere, in relatie cu clientii si furnizorii companiei, iar notes-uri se folosesc mai mult in comunicarea interna dar, avand in vedere utilitatea lor, ele pot face parte si din programele promo si de fidelizare a companiei.

In functie de cerintele clientilor aceste materiale se pot realiza in formate diverse, pe hartie si carton standard sau cartoane speciale, tipar alb/negru sau policromie, coperta cu posibilitati optionale de finisare prin lacuire, plastifiere serigrafiere si legarea prin brosare sau spiralare pentru agende sau notes-uri si spiralare pentru calendare.

Calendarele se impart in doua mari categorii, de birou sau de perete, in functie de cantitate si complexitate se poate opta pentru tiparul digital sau tiparul offset, pe format A3 sau mai mare pentru cele de perete sau formate mai mici pentru cele de birou.

Pentru oferta noastra de produse vizitati MAGAZINUL
Pentru un produs specific activitatii dumneavoastra SOLICITATI OFERTA